Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

акція протесту у Львові

Четвер, 26 грудня 2019, 10:33

Активісти вимагають у Садового публічних вибачень

акція протесту у Львові

Активісти орагізували пікет з вимогою публічно вибачитись Андрія Садового за статтю, де їх назвали галицькими тітушками.  

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 26 грудня активісти та представники громадських організацій Львова влаштували акцію протесту під будівлею Шевченківської районної адміністрації, де розпочалася сесія Львівської міської ради.

Протестувальники принесли плакати та розставили навколо входу до будівлі бочки, по яких б'ють палицями.

Як заявила керівничка всеукраїнського "Об'єднання добровольців" Олена Живко, вони вимагають у міського голови Львова Андрія Садового публічного вибачення за "наклеп на атовців у львівському виданні Zaxid.net", яке належить дружині Садового".

Також активісти виступили проти запрошення на джазовий фестиваль "Леополіс Джаз Фест", який відбудеться 25-29 червня 2020 року у Львові, російського бізнесмена, засновника "Альфа Банку" Михайла Фрідмана.

Крім цього, підприємці, орендарі МАФів, протестують проти підняття оренди на приміщення для ведення бізнесу.

"Міськрада лобіює інтереси великих компаній, а малий бізнес у них волочиться під ногами", – заявив модератор активістів Олег Дудко.

Андрія Садового також звинувачують у продажі землі в Рясне-Руській під будівництво індустріального парку.

Нагадаємо, 12 грудня у Львові активісти вибили двері в сесійну залу. Представники добровольчих організацій увірвалися в Шевченківську райдержадміністрацію, щоб поговорити з Андрієм Садовим й вимагали видання Садового видалити статтю, де їх назвали галицькими тітушками.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.