Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Інститут стратегії культури

Четвер, 26 грудня 2019, 14:24

Львівська культурка дивуватиме галичан канделябрами та карамболями

Інститут стратегії культури

Львівські депутати збільшили статутний капітал Інституту стратегії культури на 12 млн грн.

Сьогодні, 26 грудня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення про збільшення статутного капіталу КУ "Інститут стратегії культури". 

Це рішення підтримали 40 депутатів.

Статутний капітал "Інституту стратегії культури", яке фінансується з бюджету Львова, збільшили на 12 000 000 грн, відтак він складатиме 15 000 000 грн.

"Інститут стратегії культури" у місті створили у червні 2017 року. Установа слідкує за виконанням Стратегії розвитку культури Львова до 2025 року. В.о. керівника установи є депутатка Львівської міської ради та координатор рекламної діяльності ТзОВ "Мистецьке об'єднання "Дзиґа" Юлія Хомчин.

 

Нагадаємо, у жовтні цього року КУ "Інститут стратегії культури" отримав в оренду приміщення у пам’ятці архітектури на площі А. Міцкевича, 6/7, площею 135,8 кв.м.

У жовтні 2015 року Господарський суд Львівської області прийняв рішення щодо розірвання договору оренди цілісного майнового комплексу, укладеного між управлінням комунальної власності та ТзОВ "Кіновідеомистецький центр дозвілля "Касандра" та зобов'язано орендаря повернути управлінню цілісний майновий комплекс, розташований на пл. Міцкевича, 6/7.

Додамо, у грудні 2020 рік проголосили Роком культури у Львові.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.