Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

СБУ Львівщини

Субота, 11 січня 2020, 11:23

На Львівщині СБУ викрила групу контрабандистів, які завозили з Європи нарковмісні таблетки

наркотики

Одного із контрабандистів затримали на пропускному пункті Грушів, під час ввезення понад 100 тисяч пігулок вартістю понад 4 мільйони.

Про це повідомляє управління Служби безпеки України у Львівській області.

На Львівщині СБУ блокували діяльність угруповання, яке займалося контрабандним ввезенням великих партій наркомістких речовин із Європи. Із незаконно завезених прекурсорів ділки виготовляли психотропи та збували їх в Україні.

Щомісячний наркотрафік становив 300 тисяч заборонених пігулок. Синтез психотропів відбувався в нарколабораторіях у столичному регіоні, а також у Рівненській, Харківській та Дніпропетровській областях. Збували наркотики через один із месенджерів по всій території країни.

Служба затримала одного із співорганізаторів контрабанди наркотиків на пропускному пункті "Грушів" під час ввезення понад 100 тисяч наркомістких пігулок.

Заборонений "товар" він приховав у технологічних порожнинах автомобіля. Вартість вилучених речовин за цінами чорного ринку становить понад 4 мільйони. Йому оголошено про підозру у контрабанді.

Тривають заходи із притягнення до відповідальності інших учасників угруповання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.