Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олег Височанський

lvivoblrada.gov.ua

Середа, 15 січня 2020, 15:13

Облрада Львівщини визначилася із керівником Будинку воїна

Олег Височанський

Комісія Львівської облради обрала Олега Височанського на посаду директора Будинку воїна.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Сьогодні конкурсна комісія з обрання директора комунального закладу Львівської обласної ради "Будинок воїна", що на вул. Короленка, 1а у Львові, одноголосно прийняла рішення підтримати кандидатуру Олега Височанського на цю посаду.

Зазначимо, участь у конкурсі взяли два кандидати – Олег Височанський та Андрій Горішевський. Вони презентували перед членами комісії програму та концепцію розвитку "Будинку воїна".

Відтак, комісія реконмендуватиме депутатам на наступній сесії Львівської обласної ради затвердити кандидатуру Височанського й призначити його на посаду директора "Будинку воїна".

Станом на сьогодні Височанський є в.о.директора цього закладу. У серпні 2014 року він був мобілізований у Збройні сили України, де проходив службу у 80-ій окремій десантно-штурмовій бригаді на посаді заступника командира роти інструктора з парашутно-десантної підготовки. 

Нагадаємо, на початку березня 2017 року Львівський апеляційний господарський суд ухвалив рішення, згідно з яким Російський культурний центр, що був у будівлі на Короленка, 1а, повинен звільнити приміщення, які були вивільнені на початку травня 2017 року. 

Було вирішено, що у приміщенні повинні вести діяльніть організації, пов'язані із АТО. Відтак, восени 2018 року тут відкрили "Будинок воїна".

Детальніше інтер'єр культурного центру можна оглянути у фотопідбірці Варіантів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.