Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

Патрульна поліція

Понеділок, 20 січня 2020, 15:40

У Львові на вулиці Кульпарківській затримали закладчика наркотиків

наркотики

Патрульні виявили у чоловіка 27 пакетиків, ймовірно, з амфетаміном та 12 пакетиків з речовиною рослинного походження.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

Патрульні у суботу вночі виявили двох осіб з великою кількістю, ймовірно, наркотичних речовин. Поліцейські приїхали на вулицю Кульпарківську, де, зі слів заявника, відбувалося порушення тиші.

"Поліцейські 1 батальйону, наближаючись до групи осіб, яка розпивала алкогольні напої, помітили, що один з учасників, побачивши інспекторів, спробував піти з місця події. Патрульні прийняли рішення зупинити його і провести поверхневу перевірку. У 22-річного молодика виявили 27 пакетиків з речовиною білого кольору, ймовірно, амфетаміном та 12 пакетиків з речовиною рослинного походження" – йдеться у повідомленні.

Згодом, в присутності понятих, слідчо-оперативна група, експерт та працівник УПН виявили ще 9 так званих закладок, які сховав згаданий чоловік.

Ще один випадок трапився на вулиці Пасічній. Патрульні помітили автомобіль Daewoo Lanos, водій якого не увімкнув поворот. Інспектори зупинили його і під час спілкування з водієм виявили ознаки наркотичного сп’яніння.

44-річний мешканець міста Винники відмовився від перевірки. На нього винесли постанову за порушення правил використання попереджувальних сигналів при зміні напрямку руху та протокол за керування у стані сп’яніння.

Патрульні прийняли рішення провести поверхневу перевірку згаданого чоловіка і виявили 8 з половиною таблеток із написом Субітекс.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.