Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Оксана Єстеферова

city-adm.lviv.ua

Середа, 22 січня 2020, 11:50

Єстеферова митиме львівські дороги кучерявим шампунем

Оксана Єстеферова

Директором ЛКП Львівавтодор офіційно призначили Оксану Єстеферову.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні під час апаратної наради міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що з 23 січня ЛКП "Львівавтодор" офіційно очолюватиме Оксана Єстеферова, яка ще з січня 2019 року виконувала обов’язки директора цього підприємства.

"Цього року стоять мега-завдання перед підприємством. З районами треба поремонтувати 50 доріг" – повідомив Андрій Садовий.

Нагадаємо, Оксана Єстеферова з 3 грудня 2018 року працювала заступницею директора з економічних питань "Львівавтодору". До переходу на роботу у комунальному підприємстві Львова Оксана Єстеферова, уродженка Херсонщини, працювала керівником проектів та програм компанії з іноземними інвестиціями Procter & Gamble.

Зазначимо, 28 грудня 2017 року Садовий призначив Романа Познанського в.о. директора ЛКП "Львівавтодор" через переведення екс-директора цього підприємства Олега Берези на посаду керівника ЛКП "Львівелектротранс" (листопаді 2018 року звільнився з роботи). Однак у грудні 2018 року Познанський очолив ЛКП "Палац ігрових видів спорту".

Додамо, у лютому того ж року Держаудитслужба виявила зловживання  у ЛКП "Львівавтодор" на 4,2 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.