Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електротранспорт Львова

П'ятниця, 24 січня 2020, 11:40

У Львові збільшили вартість туристичних квитків на проїзд в електротранспорті

електротранспорт Львова

Відтепер вартість півторагодинного електронного абонемента на проїзд в трамваях і тролейбусах становить 8 грн.

Сьогодні, 24 січня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив рішення про корегування вартості туристичних електронних абонементів на проїзд в електротранспорті.

Відтепер вартість півторагодинного електронного абонемента з можливістю пересадки трамвай чи тролейбус становитиме 8 грн, вартість денного електронного абонемента – 20 грн, а вартість триденного електронного абонемента – 50 грн.

Натомість вартість місячної і тримісячної картки не змінюється, вона залишається на рівні 160 грн, якщо абонемент купити в кіоску, та 150 грн при купівлі через сайт ЛКП "Львівелектротранс". 

Також залишається незмінним право на безкоштовний проїзд для усіх пільгових категорій, а також пенсіонерів за віком, учнів шкіл та осіб з інвалідністю 3-ої групи.

Нагадаємо, 10 січня виконком Львівської міськради прийняв рішення підняти вартість проїзду в трамваях та тролейбусах. Відтак, з 15 січня львів'яни платять за проїзд у електротранспорті 6 грн, а у водія квиток коштує 7 грн. Того ж дня у місті пройшла акція протесту проти підвищення вартості проїзду.

Крім цього, вчора депутати міськради виступили за повернення тарифу на проїзд у тролейбусах та трамваях до 5 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.