Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

П'ятниця, 24 січня 2020, 12:47

Садовий повторно виставить на сесію питання про виділення Карпатам землі на стадіоні Україна

Андрій Садовий

Львівська міськрада вдруге винесе на сесію розгляд питання про надання ФК "Карпати" в довготривалу оренду земельну ділянку на вул. Липова Алея.

Про це сьогодні, 24 січня, заявив міський голова Львова Андрій Садовий під час засідання виконавчого комітету.

За його словами, місто повинне підтримати львівський футбольний клуб "Карпати" та надати йому земельну ділянку на вул. Липова Алея, 5 у довготривалу оренду, щоб клуб міг провести реконструкцію стадіону. 

"Карпати" – це наша футбольна команда, вони грали на цьому стадіоні і будуть грати завжди. І сьогодні, коли там непроста ситуація, їм треба допомогти, а не ставити підніжку. Я вважаю, що це прикре непорозуміння. Я б просив, щоб ми це питання однозначно пропонували до розгляду на наступному пленарному засіданні, хоча потрібно буде 2/3 голосів, щоб знову включити його" – наголосив Андрій Садовий. 

Нагадаємо, вчора , 23 січня, на сесії Львівської міської ради депутати не підтримали рішення про надання ФК "Карпати" в оренду на пільгових умовах територію стадіону "Україна" на вул. Липова Алея, 5. "За" проголосувало лише 18 депутатів, що є недостатнім для ухвалення рішення. 

Наприкінці листопада минулого року працівники клубу надіслали відкритий лист міському голові Львова Андрію Садовому з вимогою передати їм  у довгострокову пільгову оренду землю стадіону "Україна". Ростислав Ящишин також заявляв раніше, що якщо втілити цей проект у життя, то клуб стане конкурентоспроможним.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.