Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Соломії Крушельницької

google.maps

Вівторок, 28 січня 2020, 13:10

У Львові на вулиці Крушельницької хочуть зробити платну парковку

вул. Соломії Крушельницької

Зараз на цій ділянці паркування авто заборонено, однак водії постійно порушують правила дорожнього руху.

28 січня, на порталі е-петицій Максим Підболячний зареєструвув петицію з вимогою дозволити паркування на вулиці С. Крушельницької.

За словами автора петиції, зараз паркування вздовж вулиці С. Крушельницької заборонено, проте не зважаючи на заборону та враховуючи відсутність достатньої кількості місць для паркування автомобілів у центрі Львова водії систематично порушують правила дорожнього руху. 

"Вулиця С. Крушельницької є достатньо широкою для руху як приватного, так і громадського транспорту по одній смузі (такий рух по ній здійснюється фактично постійно), при цьому задіяння лівої смуги під паркування не впливає істотно на пропускну здатність вулиці, що теж доведено щоденною практикою. Паркування вздовж зазначеної вулиці не погіршує проїзд нею транспорту" – йдеться у тексті петиції.

Автор пропонує скасувати заборону зупинки автомобілів та демонтувати чинні дорожні знаки. Крім цього, у петиції просять облаштувати вздовж цієї вулиці платну парковку, нанести відповідну розмітку та встановити паркомати.

Наразі петиції набрала 1 голос із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Додамо,  21 листопада на сесії Львівської міської ради директор департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич повідомила, що у Львові розробили 5 зон для паркування та встановили нову вартість у кожній зоні. Однак депутати зазначили, що це питання потрібно обговорити з громадськістю та доопрацювати, тому прийняли рішення перенести його на наступну сесію.

Зазначимо, у червні у Львові затвердили концепцію покращення паркування та руху громадського транспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.