Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Середа, 29 січня 2020, 11:45

Водія з Новояворівська, який у Львові наїхав на патрульного та втік, можуть ув'язнити на 2 роки

поліція

Водій BMW не виконав вимогу патрульних перепаркувати авто, заднім ходом збив поліцейського, пошкодив службе авто і втік.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Під час досудового розслідування слідчі встановили, що 25 грудня 2019 року близько 23:10 години на проспекті Свободи у Львові під час несення служби піший наряд Управління патрульної поліції Львівської області виявив автомобіль "БМВ-750", водій якого припаркував авто з порушенням правил дорожнього руху.

На зауваження правоохоронців чоловік відреагував агресивно, погрожував співробітникам поліції та нецензурно висловлювався. Після того, як водій відмовився виконати законну вимогу поліцейського та переставити свій автомобіль, було прийняте рішення про евакуацію транспортного засобу.

"Тоді зловмисник, рухаючись заднім ходом, втік з місця події, скоївши при цьому наїзд на одного з патрульних поліцейських та пошкодивши патрульний автомобіль "Тойота Пріус". В подальшому медики діагностували у правоохоронця, зокрема, "струс головного мозку, тупу травму живота" та забої" – йдеться у повідомленні.

Працівники поліції наздогнали та затримали втікача на вулиці Кривоноса – ним виявився 33-річний мешканець міста Новояворівськ. Автомобіль, яким він скоїв наїзд на правоохоронця, вилучили та доставили на арештмайданчик.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні злочину, а саме опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до 2 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.