Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Пасічна

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 7 лютого 2020, 14:07

Підлегла Садового на місці дачних ділянок на Пасічній збудує 8-поверхову новобудову

вул. Пасічна

Виконком міськради дозволив фірмі керівниці комунального підприємтсва, збудувати житловий будинок на вул. М. Пимоненка – вул. Пасічній.

Сьогодні, 7 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "Будтранс" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом у кооперативно-садівничому товаристві "Світанок" на вул. М. Пимоненка – вул. Пасічній у м. Львові.

Згідно з проектом рішення будинок мають збудувати на восьми земельних ділянках загальною площею 0,4402 га, які є у приватній власності і призначені для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. 

Як встановили у міськраді висота будинку не повинна перевищувати 29,55 метрів, тобто 8 поверхів. Згідно з візуалізацією будинок матиме 8 поверхів, а на двох перших будуть комерційні приміщення. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 40 %. 

 За даними порталу YouControl, ТзОВ "Будтранс" зареєстроване більше 16 років тому у селі Горішній Пустомитівського району, і займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Засновниками фірми є Садова Оксана та Садовий Володимир, яким належить по 50% капіталу компанії. Розмір статутного капіталу 818 500,00 грн. 

Зазначимо Оксана Садова є керівником комунального підприємства Львівської міської ради "Львіврембудпостач", яке займається оптовою торгівлею будівельними матеріалами. Також їй належить фірма "Галич-менеджмент", яка надає послуги знесення, підготовчих робіт на будівельному майданчику, електромонтажних робіт, монтажу водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування та іних будівельно-монтажні робіт.

Нагадаємо, у червні 2019 року виконком Львівської міськради погодив компанії "Рубікон Груп" збудувати на вул. М. Пимоненка – вул. Пасічній 6-поверховий будинок замість дозволених 4-х.

Додамо, 10 січня у міськраді погодили фірмі, яка належить бізнесмену Віталію Антонову, будівництво ще чотирьох будинків у житловому комплексі на вул. М. Пимоненка – вул. Пасічній.    

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.