Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОДА

Понеділок, 10 лютого 2020, 14:47

Пелиховський зайняв місце Цабака у Львівській ОДА

Львівська ОДА

Ярослава Пелиховського призначили керівником управління капітального будівництва Львівської ОДА.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Від сьогодні, 10 лютого, новим начальником управління капітального будівництва Львівської ОДА став Ярослав Пелиховський.

Зазначимо, до цього Ярослав Пелиховський обіймав посаду заступника директора департаменту – начальника управління торгівлі, послуг та розвитку споживчих ринків департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Львівської ОДА, а також заступника директора департаменту – начальника управління промисловості і підприємництва департаменту економічної політики облдержадміністрації.

Згідно із його декларацією про доходи за 2018 рік, Пелиховський обходиться без власної нерухомості, однак дружина чиновника, Оксана Пелиховська, має магазин, паркомісце і квартиру у Львові, а також житловий будинок та земельну ділянку у Брюховичах.

Зазначимо, з вересня по грудень 2019 року це управління очолював Володимир Цабак, якого призначили в.о. керівника Галицької митниці Державної митної служби України.

До цього Цабак очолював департамент містобудування Львівської міської ради, а з 2016 року був керівником Інспекці державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.