Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

службові перевезення

Середа, 12 лютого 2020, 11:50

Садовий вдруге шукає авто для Коровайника

службові перевезення

Управління земресурсів Львівської міськради вдруге замовило авто для службових поїздок за 212 тис грн.

Управління земельних ресурсів департаменту містобудування Львівської міської ради оголосило повторний тендер у системі ProZorro на послуги автотранспорту для службових поїздок, які переможець тендеру має поставляти до 31 грудня 2020 року.

Аукціон мав стартувати 31 січня, однак його відмінили через те, що на нього не подався жоден учасник, тому у міськраді оголосили повторні торги. Вартість послуг не змінилася і становить становить 212 600 грн, а повторний аукціон стартує 21 лютого.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має надати для перевезень службовців мерії одне легкове авто, седан або хечбек, випуску не раніше 2004 року, об’ємом двигуна не більше 2000 куб.м (пробіг авто – 18 500 км, а кількість робочих годин – 1 580 год),

Виконавець також забезпечує:

- щоденний медичний огляд водія перед виїздом;

- наявність страхування автотранспортного засобу та водія;

- наявність обладнання та матеріально-технічної бази, необхідної для надання послуг;

- забезпечення подачі автотранспорту за запитом в робочі дні тижня з 8.00 до 16.00 год не пізніше, ніж через 5-15 хвилин після замовлення;

- надання транспорту з водієм у вихідні і святкові дні на підставі попереднього письмового замовлення;

- забезпечення поїздок автотранспортом з водієм у межах Львова та Львівської області.

Закупівлі здійснюється за рахунок коштів міського бюджету Львова на 2020 рік, а управління земельних ресурсів очолює Сергій Коровайник. У грудні 2019 року суд скасував заставу у 153 тис грн для Сергія Коровайника у справі будівництва індустріального парку у Львовій й відпустив його на поруки.

Нагадаємо, раніше департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради замовив три авто для службових поїздок за 681 тис грн, крім цього "Адміністрація міського голови" Львівської міськради замовила авто для поїздок за 960 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.