У Львові передбачили 25 мільйонів гривень на ремонт стадіону Юність

Середа, 12 лютого 2020, 13:52

Парк культури ім. Б. Хмельницького замовив реконструкцію спорткомплексу "Юність" за 25 млн грн.

Львівське комунальне підприємство "Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького" оголосив тендер у системі ProZorro на реконструкцію будівель спортивного комплексу "Юність" на вул. Болгарській, 4 у Львові, які переможець тендеру має поставляти до 31 грудня 2021 року.

Аукціон стартує 26 лютого, а очікувана вартість послуг становить 25 361 470,80 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має провести реконструкцію стадіону "Юність" на вул. Болгарській, 4, зокрема, облаштувати трибуну з вбудованими допоміжними приміщеннями, навіс та коментаторську будку, відновити підпірну стінку.

Усі роботи поділелили на 2 етапи. У першу чергу мають бути виконані: демонтажні роботи, земляні роботи, фундаменти, трибуни, внутрішнє опорядження підтрибунних приміщень, опалення та вентиляція, каналізація, пожежна сигналізація, мощення в межах трибуни. Натомість у другу чергу виконуються: виготовлення колон, огородження трибун, встановлення сидінь та підпірна стінка.

Нагадаємо, станом на 2017 рік, у мерії зазначали, що загальна вартість робіт, які вже тривають, становить 18 700 344,82 грн, а станом на лютий 2017 року сума виділених коштів на ремонт стадіону становила 14 млн грн.

Мітки: ProZorrо, відео, закупівлі, новини львова, Парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, стадіон, Стадіон у Львові