Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівські маршрутки

Четвер, 13 лютого 2020, 13:48

У Львові виділили 15 мільйонів на компенсацію пільгових перевезень

львівські маршрутки

Львівські депутати передбачили 15 млн грн для перевізників на відшкодування перевезення пільгових категорій громадян.

Сьогодні, 13 лютого, на сесії Львівської міської ради депутати затвердили зміни до міського бюджету Львова на 2020 рік. "За" проголосував 51 депутат.

Зокрема, депутати на 15 млн грн збільшили, за пропозицією управління транспорту міськради, видатки на компенсаційні виплати на пільговий проїзд окремим категоріям громадян.

З цих коштів на компенсацію пільгового проїзду автотранспортом виділять 5 млн грн, а на електротранспортом – на 10 млн грн.

Нагадаємо, у бюджеті Львова на 2020 рік депутати передбачили 264,8 млн грн на компенсацію за пільговий проїзд у громадському транспорті Львова: 75 млн грн – компенсація за перевезення пасажирів у міських маршрутках, 174,9 млн грн – компенсація за перевезення пасажирів у електротранспорті, 14,9 млн грн – компенсація за пільговий проїзд учнів та студентів у електротранспорті.

Додамо, наприкінці січня керівником ЛКП "Львівелектротранс" призначили Андрія Свища, а з 10 січня у Львові підняли вартість проїзду в трамваях та тролейбусах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.