Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Батьківщина

svit24.net

Вівторок, 27 листопада 2012, 12:17

Лідія Котеляк: визволення Юлії Тимошенко з-за грат — найголовніше моє зобов’язання перед виборцями

Нардеп Лідія Котеляк звернулася до виборців з нагоди уродин Юлії Тимошенко.

Подаємо звернення повнотекстово:

"Уже вдруге уродини лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко для усіх нас є тим днем, коли авторитарність нинішньої влади віддзеркалюється із повною чіткістю.  Ув’язнення політика європейського рівня Юлії Тимошенко, значимість і авторитет якої посилюються серед  світового політикуму й громадськості,  демонструє панічний страх нинішнього режиму  перед сильним лідером, що здатен повести за собою суспільство.

Арештом, ув’язненням  та утриманням під вартою в стінах ЦКЛ №5 "Укрзалізниці" Юлії Тимошенко це — виклик демократичним силам, всьому українському народові.

Тому перед нами, новообраними народними депутатами України сьогодні стоїть  важливе завдання — дослухатись до усіх настанов лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко й створити у Верховній Раді  України 7-го скликання потужну фортецю опозиційних сил, яка захистить нашу державу від правового безчинства.

Визволення Юлії Тимошенко з-за грат — найголовніше моє  зобов’язання перед  виборцями 123 виборчого округу.

Я вірю, що 27 листопада 2012 року стане початком кінця політичних переслідувань у нашій державі, оскільки об’єднавчий процес опозиційних сил сформує більшість зрілого суспільства. А саме таке суспільство спроможне обрати для себе гідного й сильного лідера. Ним була, є й залишається лідер Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Юлія Тимошенко, яка сьогодні приймає щирі вітання від кожного українського серця.

Я переконана, що незабаром в Україні ми спільно зможемо назавжди зруйнувати грати та нари, якими прикривається від свого народу й світу злочинна влада. Думаю, що найбільшим подарунком для Юлії Тимошенко у День її народження може стати наша віра й наполегливість у спільній боротьбі проти  безправного режиму."

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.