Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 18 лютого 2020, 18:15

18 лютого: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 18 лютого, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що у останньому матчі 24-го туру чемпіонату Італії з футболу "Мілан" вдома переміг "Торіно" з рахунком 1:0. Єдиний гол у зустрічі забивна 25-й хвилині хорватський форвард "Мілану" Анте Ребіч.

Після 24-го туру серії А "Мілан" ділить 6-8 сходинку з "Вероною" і "Пармою" – у трьох колективів по 35 очок. Команди знаходяться на відстані 10 балів до зони Ліги чемпіонів. "Торіно" в турнірній таблиці знаходиться на 14 позиції.

Також українці цікавилися тим, що сьогодні світ святкує День пельменів, День, коли все зрозуміло без слів, і Свято всіх легковажних. У США відзначають День пиття вина, День батарейки і День камбали фаршированої крабами.

Ці запити набрали понад 5 тисяч українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- "Львівавтодор" за 1,6 млн грн замовив ремонт та миття 12 зупинок громадського транспорту у фірми з Київщини;

- Володимир Зеленський пригрозив привезти українців з Китаю до особняків українських політиків, які підбурюють людей перекривати дороги;

- у 2019 році директорка ЛКП "Львівавтодор" Оксана Єстеферова задекларувала 531 тис грн доходу, а її чоловік придбав дачу у Скнилові;

- аеропорт Львова може стати для українців із Уханя транзитним пунктом;

- Львівська галерея мистецтв замовила авто за 599 тис грн з системою Start-Stop, системою розпізнавання дорожніх знаків та електропідігрівом лобового скла;

- у 2019 року директор "Львівелектротрансу" Андрій Свищо придбав нову автівку Infinity FX37, а його дружина отримала будинок і землю у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.