Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Вівторок, 18 лютого 2020, 17:30

АРМА відкрило доступ до реєстру арештованих активів

Львів

Станом на 17 лютого 2020 року до реєстру входить 2032 заарештованих активів.

Про це повідомляє "РБК-Україна".

Агентство з розшуку і менеджменту активів (АРМА) відкрило доступ до Єдиного реєстру арештованого майна, до якого наразі внесено інформацію про понад 2 тисячі активів.

"З грудня минулого року Реєстр перебуває в дослідній експлуатації, що передбачає його наповнення в тестовому режимі виключно наявною в АРМА інформацією щодо арештованих активів, які передано в управління Агентства. Реєстр буде наповнюватись інформацією про арештовані активи переважно в автоматизованому режимі" – йдеться у повідомленні.

Наразі здійснюються заходи, пов’язані з виконанням вимог законодавства про захист інформації та побудовою системи комплексного захисту інформації.

Станом на 9-00 17 лютого 2020 року АРМА забезпечено внесення інформації до Реєстру щодо 2 032 арештованих активів.

Знайти Реєстр можна за посиланням: http://test.arma.gov.ua/.

Нагадаємо, наприкінці вересня 2018 року АРМА арештувало активи ТОВ "Енергія-Новий Розділ" і ТОВ НВП "Енергія-Новояворівськ", які належать братам Дубневичам,  й звинуватило їхнє керівництво у блокуванні поставки тепла і гарячої води мешканцям цих міст.

12 серпня 2019 року АРМА оголосило про нові конкурси на обрання управителів Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ.

Вжк 14 листопада АРМА розірвала угоду з управителем Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ ПП "Гарант Енерго М" та визначила новою управляючою компанією в скороченій переговорній процедурі "Нафтогаз Тепло", а нещодавно "Нафтогаз" призначив керівником Новороздільської та Новояворівської ТЕЦ Івана Сороку. 

Зазначимо, того ж дня прем'єр-міністр Олексій Гончарук звинуватив у зриві опалювального сезону в обох містах "сумнівну управляючу компанію" "Гарант Енерго М" та АРМА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.