Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Новороздільська ТЕЦ

Вівторок, 19 листопада 2019, 14:51

Новороздільській та Новояворівській ТЕЦ призначили нове керівництво

Новороздільська ТЕЦ

Нафтогаз призначив Івана Сороку керівником Новороздільської та Новояворівської ТЕЦ.

Про це повідомляє НАК "Нафтогаз України" на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Нафтогаз" призначив новим керівником Новороздільської та Новояворівської ТЕЦ Івана Сороку для вирішення ситуації з теплопостачанням міст Новояворівськ та Новий Розділ.

"Іван Сорока має 20-річний досвід роботи в енергетичному секторі. Протягом цього часу він працював на підприємствах теплогенерації Одеської та Запорізької областей, де обіймав низку виробничих та керівних посад. До сьогодні Іван Сорока займав посаду головного інженера КП "Тепловодоканал" в м. Енергодар", – наголосили у "Нафтогазі".

Нагадаємо, 17 листопада "Нафтогаз" констатував критичну ситуацію з опаленням, електрикою і водопостачанням в Новому Роздолі. У зв'язку з цим новий управитель "Нафтогаз-тепло" працевлаштував 136 людей для підготовки до запуску опалювального сезону у місті.

А 13 листопада  з робочим візитом на Львівщину прибув прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, щоб вирішити питання з теплопостачанням у містах, а також поспілкувався із робочими колективами цих підприємств.

Додамо, 18 жовтня Львівська ОДА визнала ситуацію з опаленням у цих містах "надзвичайною", а 25 жовтня через критичну ситуацію на Новороздільській ТЕЦ мер Нового Роздолу та його заступник подали у відставку. 

Ще 8 листопада Львівська ОДА зверталася до поліції щодо охорони майна Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ й до АРМА щодо зміни управителя. Також у 11 листопада Маркіян Мальський повідомив, що ймовірно Новороздільську ТЕЦ запустять через 7-10 днів, а 12 листопада АРМА призначила "Нафтогаз-тепло" новим управителем Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ.

Раніше Варіанти побували у Новому Роздолі та дізналися, як живуть мешканці цього міста в умовах опалювальної катастрофи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.