Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Новороздільська ТЕЦ

Понеділок, 18 листопада 2019, 11:42

Управитель Новороздільської ТЕЦ найняв працівників для підготовки опалювального сезону у місті

Новороздільська ТЕЦ

Нафтогаз-тепло працевлаштував 136 людей для підготовки до запуску опалювального сезону у Новому Роздолі.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьгоодні, 18 листопада, за наслідками оперативної наради представників нового управителя "Нафтогаз-тепло" з працівниками, які звільнились через невиплату заробітної плати попереднім управителем, "Гарант-Енерго М", у штат Новороздільської ТЕЦ найняли 136 працівників.

"Станом на сьогодні по Новому Роздолу 136 людей вже написали заяви на прийом на роботу, по Новояворівську – 164. Завтра зранку люди вже отримають обіцяні керівником НАК "Нафтогазу" кошти", – зазначив директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назар Романчук.

За його словами, основне завдання нового управителя – забезпечити наявність спеціалістів для підготовки обладнання та мереж до запуску. Саме тому сьогодні розпочнется запуск води в систему, що дасть можливість оперативно виявити та ліквідувати існуючі пориви.

Вчора, "Нафтогаз" констатував критичну ситуацію з опаленням, електрикою і водопостачанням в Новому Роздолі, а 13 листопада  з робочим візитом на Львівщину прибув прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, щоб вирішити питання з теплопостачанням у містах, а також поспілкувався із робочими колективами підприємств.

Додамо, 18 жовтня Львівська ОДА визнала ситуацію з опаленням у цих містах "надзвичайною", а 25 жовтня через критичну ситуацію на Новороздільській ТЕЦ мер Нового Роздолу та його заступник подали у відставку. Крім цього міськрада Нового Роздолу відмовилася від коштів резервного фонду для запуску ТЕЦ.

Також депутати Львівської облради звернулися до уряду з проханням виділити кошти з держбюджету для врегулювання надзвичайної ситуації із стартом опалювального сезону у цих містах.

8 листопада, Львівська ОДА зверталася до поліції щодо охорони майна Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ й до АРМА щодо зміни управителя. Також у 11 листопада Маркіян Мальський повідомив, що ймовірно Новороздільську ТЕЦ запустять через 7-10 днів, а 12 листопада АРМА призначила "Нафтогаз-тепло" новим управителем Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ.

Раніше Варіанти побували у Новому Роздолі та дізналися, як живуть мешканці цього міста в умовах опалювальної катастрофи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.