Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

велодоріжка

Середа, 19 лютого 2020, 09:53

У Львові просять зробити велодоріжку від Рясного до проспекту Чорновола

велодоріжка

У електронній петиції пропонують облаштувати велодоріжку через вулицю Тунельну, а в подальшому продовжити до Брюховичів.

18 лютого, на порталі е-петицій Сергій Гнідець зареєстрував петицію з вимогою облаштувати велодоріжку від вул. Шевченка до проспекту Чорновола.

За словами автора петиції, необхідно розгялнути можливість побудови виділеної велодоріжки, яка б з'єднала вулицю Шевченка зі сторони Рясного та проспект Чорновола (кінець вулиці).

"Як варіант пропонується створити велодоріжку, яка б проходила по вулицях Омеляна Ковча, Винниця, Тунельна, Варшавська. В подальшому її можна буде продовжити до існуючої велодоріжки на Брюховичі, або ж з'єднати з велодоріжками на пр. Чорновола" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиції набрала 2 голоси із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Додамо, у лютому 2019 року Львівська міськрада замовила за 36 млн грн прокладання велодоріжки з проспекту Чорновола до вул. Замарстинівської у фірми зі Львова.

Зазначимо, на початку 2018 року у Львові заявляли, що обладнають 15 км велодоріжок до грудня, а до 2038 їх прокладуть вздовж усіх доріг України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.