Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Максим Козицький

Середа, 19 лютого 2020, 16:20

Козицький доручив припинити симуляційні навчання у Винниках після знущання над пацієнтами

Максим Козицький

Максим Козицький видав доручення припинити симуляційне навчання у Винниківському госпіталі і не переводити пацієнтів в інші стаціонари.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, під час брифінгу у Львівській Ода т.в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрія Васько, заявив, що вранці департамент розпочав симуляційні навчання у Львівському обласному госпіталю інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи, що розташований у Винниках.

"Навчання передбачало аналіз структури пацієнтів, що перебували в госпіталі, підготовку персоналу і пацієнтів до можливої евакуації, визначення лікарень, в які можна би було евакуйованих пацієнтів та порядок дій персоналу та керівництва госпіталю. Під час навчань провели аналіз і визначили кількість пацієнтів, яких можна відпустити додому, або тих у яких передбачалася виписка на сьогодні. Визначено, в які би заклади могли би бути переведені пацієнти" – заявив Андрій Васько.

За його словами, після проведення навчання голова Львівської ОДА Максим Козицький видав доручення припинити симуляційне навчання і не проводити переведення пацієнтів в інші стаціонари.

"В порядку підготовки об'єкту для прийому пацієнтів, які потенційно можуть бути інфіковані. В таких моментах звільняється повністю весь об'єкт від медичного персоналу і від пацієнтів. І об'єкт локалізується, його огороджують відповідним захисним кільцем і на ньому працюють відповідні працівники, які мають індивідуальні засоби захисту і пройшли відповідне навчання" –  розповів т.в.о. директора департаменту охорони здоров’я Андрій Васько.

У Винниківсьокому госпіталі пройшли перший етап, під час якого провели аналіз пацієнтів та можливих шляхів реагування на будь-які інші дорученя в порядку надзвичайного стану.

Нагадаємо, вчора у Винниківській лікарні заявили, що не прийматимуть українців, які прилетять з Уханя.

Раніше у Львівській ОДА повідомляли, що перших можливих пацієнтів із зараженням коронавірусу у області госпіталізуватимуть у інфекційній лікарні Львова та госпіталі ветеранів у Винниках.

Сьогодні Іван Собко заявив про відсутність офіційно інформації щодо прильоту літака з українцями з міста Вухань до Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.