Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Григорій Козловський

Четвер, 20 лютого 2020, 14:50

Козловський пропонує застосовувати до чиновників Садового йоперну лексику

Григорій Козловський

Григорій Козловський заявив, що не підтримує кодекс етичної поведінки для депутатів Львівської міськради.  

Сьогодні на сесії Львівської міської ради під час обговорення питання про затвердження Кодексу етичної поведінки депутатів Львівської міської ради депутат Григорій Козловський від Блоку Петра Порошенка заявив, що не підтримує відповідну ухвалу.

"Андрій Іванович, повірте, інколи так не хочеться оце "крєпке" словце використовувати, аж серце болить. Але деколи з нашими чиновниками через "йоб твою мать" ну ніяк не получається, і я точно за це голосувати не буду. От коли чиновники стануть "поінтєрєсніє" і "помудріші", і до людей повернуться не тим місцем, яким вони стоять" – заявив Григорій Козловський. 

Зазначимо, згідно з пунктом 4.4 Етичного докексу за його порушення міськрада може обмежити депутата у праві виступати на засіданнях Львівської міської ради на час від одного до п’яти засідань.

Нагадаємо, у вересні 2018 року Андрій садовий розпорядився створити робочу групу для розробки Кодексу етичної поведінки службовців міськради, до складу якої увійшли посадові особи та представники громадськості.

А 30 серпня цього року у Львівській міській раді розробили Кодекс етичної поведінки посадових осіб.

А вже 20 вересня, виконком Львівської міської ради затвердив Кодекс етичної поведінки посадових осіб та працівників виконавчих органів Львівської міської ради, її установ, організацій та комунальних підприємств, в якому затвердили перелік неприйнятної поведінки для чиновників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.