Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛКП "Львівелектротранс"

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 24 лютого 2020, 14:44

Львівелектротранс з понтом потратився на металеві жетони для контролерів

ЛКП "Львівелектротранс"

Для контролерів Львівелектротрансу закупили металеві жетони з особистим номером.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відсьогодні контролери, які перевіряють квитки у трамваях та тролейбусах Львова, використовують замість жетона-картки металеві жетони з особистим номером, які закупили у ЛКП "Львівелектротранс".

Раніше контролер пред'являв картку-жетон паперового зразка, з відтепер дійсними є лише металеві жетони. На яких зазначають посаду, логотип підприємства та порядковий номер.

"Наразі працівники ЛКП "Львівелектротранс" можуть пред'являти окремо жетон та посвідчення. Згодом вони матимуть більш зручний варіант, а саме – чохол-портмоне для жетона та посвідчення", – повідомили у ЛКП "Львівелектротранс".

Нагадаємо, також "Львівелектротранс" хоче побудувати житло для водіїв у трамвайному та тролейбусному депо, а з 15 січня у Львові зросла вартість проїзду у електротранспорті.

Додамо, у листопаді 2019 року "Львівелектротранс" замовив у охоронної фірми Львова за 3,6 млн грн контроль за оплатою проїзду та охорону трамваїв і тролейбусів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.