Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівелектротранс

Середа, 15 січня 2020, 10:54

У Львові зросла вартість проїзду у електротранспорті

Львівелектротранс

Відсьогодні вартість проїзду в елетротранспорті підняли до 6 грн, а у водія квиток коштує 7 грн.

У місті зросла вартість проїзду в трамваях та тролейбусах. Відтак, відтепер львів'яни платитимуть за проїзд у електротранспорті 6 грн, а у водія квиток коштуватиме 7 грн.

Натомість тариф на проїзні квитки наразі не змінюється і становить 150 грн на 30 днів і 420 грн на 90 днів, а пасажири пільгових категорій продовжать користуватись електротранспортом безкоштовно.

Крім цього, з 15 до 22 січня невикористані старі квитки можна обміняти з доплатою на вул. Сахарова, 2.

Нагадаємо, рішення підняти вартість проїзду в електротранспорті ухвалив виконком Львівської міськради ще 10 січня цього року.

Додамо, у жовтні 2019 року заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Андрій Білий запропонував збільшити вартість проїзду у електротранспорті до 6 грн. А 28 листопада 2019 року на громадських слуханнях проголосували за підняття тарифу на перевезення пасажирів у міському електротранспорті.

Вартість проїзду у трамваях і тролейбусах підвищили до 5 грн з 16 квітня 2018 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.