Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Юраш

Середа, 26 лютого 2020, 16:20

Нардеп Юраш виведе уханьський хаос в улюблених Винниках на чисту воду

Святослав Юраш

Святослав Юраш хоче, щоб провели рослідування щодо організаторів, які спровокували протест у Винниках. 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Львівський нардеп від "Слуги народу" Святослав Юраш заявив, що організатори, які спровокували протест у Винниківському госпіталі, хочуть зробити війну на Західній Україні.

"Коли ми бачимо як насправді конкретні люди брешуть направо і наліво, особливо регіональні медіа і забувають той факт, що всі, хто повертаються з Уханя, всі здорові, і організовують навколо цього спроби зробити хаос. Мало того, що на Сході йде війна, так ще на Заході хочуть зробити на базі страху, коли немає жодного підгрунтя. Безсумнівно треба надсилати запит на розуміння цієї ситуації з організаторами" – заявив Святослав Юраш.

Він також зазначив, що виступив за відкриття кримінальної справи не проти мешканців Винників, а проти організаторів цієї акції протесту.

"З жителями Винників в мене дуже гарні відносини. Я коли виростав, то знав багатьох з них, дуже люблю Винники, жодних в мене проблм з ними не виникало. А з організаторами і брехунами, які мріють пошвидше про нові вибори, щоб знову вибрати ті старі морди, які вибули з влади, то з ними в мене дуже погані відносини. Тому я приєднався до 33 колег і подав цей запит, щоб їх розслідували" – додав Святослав Юраш.

Нагадаємо, 19 лютого мешканці Винник заблокували в'їзд на територію госпіталю, боячись, що евакуйованих з Китаю українців помістять у цій лікарні через те, що у госпіталі провели навчання щодо готовності закладу до госпіталізації хворих з коронавірусом. Натомість заступник голови Львівської ОДА Іван Собко заявив, що немає інформації щодо прильоту літака з українцями саме до Львова й розміщення їх у госпіталі у Винниках.

Пізніше стало відомо, що українців з Уханя розмістять у медцентрі Нацгвардії в Полтавської області.

Після цього Святослав Юраш виступив за відкриття кримінальної справи проти мешканців Винників

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.