Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Парк культури

Вівторок, 10 березня 2020, 15:15

Центральний вхід у Парк культури відремонтують за два мільйони гривень

Парк культури

Парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького замовив за 2,09 млн грн ремонт споруди центрального входу.

Львівське комунальне підприємство "Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького" оголосило тендер у системі ProZorro на капітальний ремонт центрального входу Львівського центрального парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького у Львові, які переможець тендеру має здійснити до 31 жовтня 2020 року.

Аукціон стартує 16 березня, а очікувана вартість послуг становить 2 090 330 грн.

Як вказано у закупівлі, під час ремонту центрального входу у парк тут мають: облаштувати освітлення, відремонтували покрівлю, здійснити опорядження поверхні арки та огорожі, мощення з гранітної бруківки 100х100х50 мм, оновити дренажну систему та пандуси.

Нагадаємо, у січні у Парку культури обіцяли встановити іменні лавки усім, хто придбає матеріали для їх виготовлення, а у жовтні 2019 року заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко повідомив, що усі договори щодо торгівлі у парку культури та відпочинку імені Б.Хмельницького укладатимуть через ProZorro.

За чотири року у Парку культури встановили чотири нові атракціони, натомість списали атракціон "Дзвіночок" та "Сюрприз": у березні минулого року парк замовив новий атракціон "Літаюча машина", у листопаді 2018 року з балансу парку списали "Сюрприз", а у квітні 2019 року парк позбувся атракціону "Дзвіночок".

Варіанти зробили дроно- і фоторепортаж із "хоспісу роботів" – осіннього Парку культури, у якому доживають віку ретро-атракціони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.