Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дезинфекція

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 2 березня 2020, 16:07

У Львові через коронавірус дезінфікують весь громадський транспорт

дезинфекція

Поручні і всі поверхні в салонах трамваїв, тролейбусів та маршруток двічі на день обробляють дезінфікуючими засобами.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Через спалах захворюваності на коронавірус в європейських країнах, "Львівелектротранс" проводить додаткові заходи з дезінфекції всього рухомого складу. Також дезінфікують автобуси АТП № 1.
 
 
"Сьогодні працівники "Львівелектротранс" показали, як відбувається процес дезінфекції машин. Два рази в день наші трамваї, тролейбуси, автобуси проходять дезінфекцію. Ще одна добра новина – зараз тривають тендерні процедури і ми на кінець серпня вже будемо мати професійну мийку для електротранспорту, бо наразі ці нові тролейбуси миють "Керхером". Це можливо, але хотіли б робити це швидше і в більшій кількості" – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як повідомив начальник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів, міськрада звернулася з вимогою дезинфікувати автобуси і до приватних перевізників.

"Додатково обробляти дезінфікуючими засобами поручні і всі поверхні в салонах під час прибирання і миття рухомого складу, розпочали з огляду на спалах захворюваності на грип та ГРВІ у Львові, коли значна частина навчальних закладів була на карантині. Такі заходи продовжуються й надалі. Також з вимогою проводити додаткові заходи з дезінфекції ми звернулося до приватних перевізників" – зазначив Орест Олеськів.

Нагадаємо, у Львові виділять 7 мільйонів на боротьбу з коронавірусом. 

Раніше, міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що у області нема жодної тест-системи, яка б визначила наявність у людини коронавірусу.

Нагадаємо, у Львові для боротьби із коронавірусом у публічних місцях встановлять антисептики для рук.

Хворих з підозрою на коронавірус утримуватимуть в санаторії "Немирів", а у Львівській інфекційній лікарні готові прийняти 300 хворих.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.