Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Винники

П'ятниця, 6 березня 2020, 11:59

Винники закупили для школярів засоби індивідуального захисту

Винники

Винниківська міськрада закупила засоби індивідуального захисту у школи та адміністративні будівлі.

Про це повідомила Винниківська міська рада.

Винниківська міськрада закупила засоби індивідуального захисту у освітньо-культурні заклади міста та адміністративні будівлі.

Відповідні закупівлі провели в межах протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом.

"Засоби гігієни – дезинфікуючі засоби, що використовуються у сфері медичного обслуговування для запобігання передачі патогенних мікроорганізмів та дотримання елементарних правил гігієни рук роздані для встановлення у всі наші освітні і культурні заклади, школи, садки та розповсюджені у комунальні підприємства міста", – розповів заступник міського голови Винник Богдан Шустер.

Зазначимо, 3 березня в Україні зафіксували перший випадок коронавірусу. Хворого виявили у Чернівцях. На Львівщині вирішили скерувати до 25 млн грн на профілактику та реагування можливих випадків зараження коронавірусом та рекомендували відмінити усі масові заходи у області.

25 лютого стало відомо, що хворих з підозрою на коронавірус утримуватимуть в санаторії "Немирів", а у Львівській інфекційній лікарні готові прийняти 300 хворих з підозрою на коронавірус.

Також в Україні через коронавірус заборонять проведення всіх масових заходів

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.