Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Понеділок, 16 березня 2020, 12:07

У Львівській області працює 65 карет швидкої допомоги

швидка допомога

Сьогодні вночі у Львові черугувало 23 машини швидкої допомоги та 11 машин на прилеглих територіях, загалом у області функціонує 65 карет.

Про це під час брифінгу у Львівській ОДА повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Васько.

За його словами бригади екстренної медичної допомоги працюють в посиленому режимі, тому що вдвічі зросла кількість викликів, зокрема при наявності температури.

"На сьогоднішню ніч в частині міста Львова було 23 машини і плюс 11 машин на прилеглих до міста Львова територіях. В загальному по області було 65 машин. Просимо всіх мешканців області повідомляти бригади швидкої медичної допомоги завчасно про факт повернення з-за кордону і можливий контакт з пацієнтами хворими на коронавірус. Стосовно вчорашнього випадку, що екіпаж виїхав до пацієнта у Перемишляни без засобів захисту, пацієнт не повідомив екіпаж і сімейного лікаря про повернення з-за кордону" – повідомив Андрій Васько.

Зазначимо, що бригади екстренної медичної допомоги першочергово обслуговуватимуть пацієнтів, які перебувають у невідкладних станах, а саме інсульт, інфаркт, пологи, травми та підозра на коронавірус.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів. 

Станом на ранок в Україні зафіксували вже 5 випадків зараження коронавірусом, а у Львівській інфекційній лікарні перебуває 8 хворих з підозрою на коронавірус.

На Львівщині переглянуть роботу громадського транспорту і обмежать міжміські перевезення. Відсьогодні у Львові закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. Також у області визначили сім медичних закладів, які прийматимуть пацієнтів з коронавірусом у разі переповнення Львівської інфекційної лікарні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.