Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 19 березня 2020, 16:25

Садовий офіційно дозволив Епіцентрам у Львові працювати під час карантину

Андрій Садовий

Таке рішення прийняла міська комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Відповідно до протоколу №9 позапланового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яке відбулося вчора, 18 березня, Львівська міськрада офіційно дозволила працювати тoрговим центрам "Епіцентр" та "Нова Лінія" на період карантину.

Вчора, попри введення карантину три торгові зали Епіцентрів у Львові продовжили працювати.

Нагадаємо, вчора компанія "Епіцентр К" заявила, що не закриватиме торгові центри на карантин, в тому числій у Львові. На своїй офіційній сторінці у Facebook вони повідомили, що 1% від виручки спрямують на покупку медичного обладнання.

17 березня, під час сесії львівської міської ради заступниця міського голови з гуманітарних питань та керівниця штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції Галина Слічна заявила, що "Епіцентри" на час карантину працюватимуть в онлайн-режимі.

"Я вчора (ред. 16 березня) особисто спілкувалася з керівництвом Епіцентру і вони сказали, що будуть закриватися. Зараз напрацьовують логістику онлайн-замовлень та доставки до клієнта. Я особисто з ними спілкувалася" – заявила Галина Слічна.

Зазначимо, у мережу "Епіцентр К" входить 51 торговий центр, у Львові працює 3 торгових центри. На початку березня виконком міськради дозволив добудувати "Епіцентру" новий торговий зал на вул. Городоцькій, 302.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів. У Львові ввели заборону на проведення масових заходів та закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. Також ЦНАПи на час карантину працюватимуть в онлайн-режимі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.