Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

візовий центр на вул. Джерельній

toppeople.com.ua

Четвер, 19 березня 2020, 17:12

Садовий закрив усі візові центри у Львові через коронавірус

візовий центр на вул. Джерельній

У місті на час карантину призупинять роботу усіх візових центрів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 19 березня, міська комісія ТЕБ та НС прийняла рішення на час карантину призупинити роботу усіх візових центрів на території Львова через скупченням людей, яке сьогодні зафіксували біля візового центру на вул. Джерельній. 

"Питання візового центру на вулиці Джерельній сьогодні збурило громаду міста Львова. Сьогодні там було величезне скупчення людей. Ми терміново скликали засідання оперативного штабу, розглянули це питання, скерували лист на цей візовий центр. На засіданні комісії ТЕБ і НС ми прийняли рішення про призупинення діяльності усіх візових центрів на території міста Львова", – зазначила заступниця міського голови з гуманітарних питань та керівниця штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції Галина Слічна.

Натомість міський голова Львова Андрій Садовий написав на своїй сторінці у Фейсбуці, що звернувся до ГУ Нацполіції Львівщини з вимогою перевірити візовий центр на вул. Джерельній

"Уже звернувся до поліції області, з вимогою навести там порядок. Потрібно або навести там порядок, або тимчасово закрити візовий центр", – додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів. У Львові ввели заборону на проведення масових заходів та закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. Також ЦНАПи на час карантину працюватимуть в онлайн-режимі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.