Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Віктор Винник і Мері

Субота, 21 березня 2020, 14:09

Гурт Мері записав п'ятий альбом "Снайпери-Амури"

Віктор Винник і Мері

Галицький поп-рок колектив МЕРІ випустив п'ятий альбом "Снайпери-Амури".

20 березня побачив світ ювілейний п'ятий альбом Віктора Винника і гурту МЕРІ "Снайпери-Амури". Він складається з тринадцяти пісень і одного ремікса. Серед них – дві дуетні композиції: "Кордон", яку записали з Василем Вірастюком і Олександром Усиком та "Як Ніч і День" з Олесею Киричук.

Більшість пісень створили упродовж 2016-2020 років, але є і давніші, наприклад, "Чому болиш?" ще з далекого 1998-го. Більш ніж половина матеріалу вже була оприлюднена як окремі сингли, але є і новинки, які стануть приємною несподіванкою для прихильників колективу Мері.

"Снайпери-Амури", як і попередні альбоми Віктора Винника і МЕРІ, достатньо різнопланові за змістом текстів і звучанням, хоча лірика в новій платівці переважатиме.

"Напевно, це пов'язано з тим, що ми не молодіємо. І особисто я ні на хвилину не можу забутий той факт, що наша країна у війні, а це радості не додає", – зауважує Віктор Винник.

На підтримку альбому вже відзняли шість відеокліпів, найближчим часом планують нові зйомки. Також запланована серія концертів-презентацій нової роботи від Віктора Винника і Мері.

Нагадаємо, що з часу виходу попереднього альбому Віктора Винника і МЕРІ "Я z України" минуло чотири роки. 

Усі пісні альбому на Ютубі

А також качайте ліцензійне:

apple.co/2x86ffB

bit.ly/MEPI_Snipers

spoti.fi/2xgEvoP

bit.ly/398Lcqi

amzn.to/33wT57X

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.