Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Понеділок, 23 березня 2020, 10:00

В Україні виявили 73 випадки зараження коронавірусом

швидка допомога

Станом на сьогодні на ранок в Україні зафіксували 73 випадків зараження коронавірусом та три смерті.  

Про це повідомляє Центр громадського здоров’я України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на вечір, 22 березня, в Україні зареєстровано 73 випадки зараження коронавірусом, а троє людей померли.

"Випадки виявлено: Дніпропетровська область – 2; Донецька область – 1; Житомирська область – 2 (1 летальний); Івано-Франківська область – 5 (1 летальний), з яких 3 за останню добу; Київ – 29, з них 20 протягом доби; Київська область – 5, 1 протягом доби; Львівська область – 2, з них один протягом доби; Тернопільська область – 1; Чернівецька область – 25 (1 летальний); Черкаська – 1 підтверджений протягом доби", – йдеться у повідомленні.

Всього зафіксували три смерті від коронавірусу в Україні. Один пацієнт вже одужав, повторне діагностування підтвердило відсутність вірусу в організмі.

Загалом вірусологічна референс-лабораторія Центру громадського здоров’я України дослідила більше 820 зразків. Лабораторії досліджують не лише зразки людей, яким встановлено підозру, а й контактних осіб.

Нагадаємо, вчора, 22 березня, на Львівщині зафіксовано другий випадок коронавірусної хвороби COVID-19. з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.