Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Максим Козицький

Понеділок, 23 березня 2020, 13:25

Лакеї Козицького укріплюватимуть форпостом передок його діяльності

Максим Козицький

Юрій Бучко, який працював у фірмах Козицького, подав документи на посаду заступника голови Львівської ОДА.  

Про це стало відомо з його декларації про доходи за 2019 рік як кандидата на посаду.

Юрій Бучко подав свою кандидатуру на посаду заступника голови Львівської ОДА. Зокрема, він публікував 22 березня на сайті НАЗК свою декларацію як кандидата на цю посаду, що є однією із вимог для прийняття на державну службу та в органах місцевого самоврядування.

У декларації Бучко зазначив, що минулоріч заробив 920 418 грн доходу у ТОВ "Нордік-буд", ПП "Нордік", ТОВ "Самбірська сонячна станція-2", ТОВ "Енергоінвест", ТОВ "Бориславська сонячна станція", ТОВ "Самбірська сонячна станція", ТОВ "Західнадрасервіс", ТОВ "Карпатський вітер", ТОВ "Еко-Оптіма",  ТОВ "ЕО Підбірці солар", ТОВ "Бурова компанія "Горизонти". Він володіє квартирою у Львові, площею 94,3 кв.м, нежиловим приміщенням у Львові, площею 2,8 кв.м, користується жиловим будинком на 78,8 к.м у Баранівці Самбірського району.

Також Бучко задекладував готівку у 42 000 доларів, 352 000 грн та 12 000 євро.

Зазначимо, Юрій Бучко є директором ТОВ "Енергоінвест" та ТОВ "ЕО Підбірці солар", юристом у ТОВ "Нордік-буд", ПП "Нордік", ТОВ "Самбірська сонячна станція-2", ТОВ "Бориславська сонячна станція", ТОВ "Самбірська сонячна станція", ТОВ "Західнадрасервіс", ТОВ "Карпатський вітер", ТОВ "Еко-Оптіма",  ТОВ "Бурова компанія "Горизонти".

Власником більшості цих фірм, до свого призначення головою Львівської ОДА, був Максим Козицький.

Документи на посаду першого заступника голови Львівської ОДА подав й Андрій Годик, який також дотичний до фірм Козицького,

Додамо, 6 лютого президент Володимир Зеленський у Червонограді офіційно представив голову Львівської ОДА Максима Козицького, а перший заступник голови Львівької ОДА Василь Лозинський наприкінці лютого подав документи на посаду першого заступника міністра розвитку громад та територій України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.