Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

храм у Львові

П'ятниця, 27 березня 2020, 11:30

Суспільне транслюватиме усі богослужіння в онлайн-режимі

храм у Львові

З 27 березня на час карантину Суспільне транслюватиме богослужіння та обрядові заходи.  

Про це повідомляє Суспільне.

З 27 березня щоп'ятниці, щосуботи та щонеділі на телеканалах UA: Суспільне мовлення транслюватимуть богослужіння та обрядові заходи через запровадження карантину щодо запобігання поширення коронавірусу в Україні.

"Щоб допомогти вірянам задовольнити духовні потреби, UA: Суспільне мовлення транслюватиме на загальнонаціональних та регіональних телеканалах богослужіння й інші обрядові заходи головних церков і релігійних організацій. Щотижня впродовж карантину глядачі зможуть дивитися трансляції на загальнонаціональних телеканалах: UA: Перший, UA: Культура та UA: Крим, а також на сайтах цих каналів і на всіх регіональних платформах Суспільного мовника" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, раніше Вселенський патріарх Варфоломій наказав Церквам припинити проводити служби і обряди до кінця березня задля боротьби з поширенням коронавірусу.

У Львові через коронавірус у храмах УГКЦ запропонували слухати Служби Божі онлайн. На час карантину в УГКЦ дозволили не цілувати ікони і слухати служби з дому. Раніше у Львові через коронавірус пропонували продезінфікувати всі храми міста.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.