Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Василь Лозинський

Понеділок, 30 березня 2020, 17:47

У лютому Лозинському інтенсивно нараховували 13 тисяч

Василь Лозинський

У лютому Василю Лозинському нарахували 39 тис грн зарплати.

Про це повідомила Львівська ОДА у відповідь на офіційний запит Варіантів.

У лютому цього року вже колишньому першому заступнику голови Львівської ОДА Василю Лозинському нарахували 39 165,28 грн заробітної плати. Зокрема, у цю суму увійшли такі виплати:

- посадовий оклад – 13 552 грн;

- надбавка за доступ до державної таємниці – 2 032,80 грн;

- надбавка за вислугу років – 3 252,48 грн;

- надбавка за інтенсивність – 13 552 грн;

- премія – 6 776 грн.

Із цих коштів вже екс-чиновник Львівської ОДА сплатив 7 637,23 грн податків і отримав дохід у 31 528,05 грн. Додамо, у січні Лозинському нарахували 44 294,08 грн заробітної плати.

Нагадаємо, наприкінці лютого Василь Лозинський подав документи на першого заступника міністра розвитку громад та територій України, його затвердили на цю посаду 26 лютого цього року. 

Василя Лозинського призначив своїм першим заступником все екс-голова Львівської ОДА Маркіян Мальський ще у липні 2019 року. До цього Лозинський працював на посаді виконавчого директора Асоціації місцевих рад Львівщини, а у 2015 році очолював департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА. 

А 11 лютого депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Руслан Кошулинський запропонував усунути Василя Лозинського від виконання обов'язків у частині формування територій громад Львівської області.

Раніше Варіанти аналізували плани робочої групи з підготовки пропозицій щодо адміністративно-територіального устрою Львівської області у статті "Бонапарт Лозинського". 

Долдамо, 6 лютого президент Володимир Зеленський у Червонограді офіційно представив нового голову Львівської ОДА Максима Козицького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.