Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ломбард

www.skarb.com.ua

Четвер, 2 квітня 2020, 13:39

Кабмін дозволив ломбардам працювати під час карантину

ломбард

Працювати під час карантину дозволили також кредитним організаціям та магазинам, в яких продають автозапчастини.  

Про це повідомила прес-служба Кабінету Міністрів України. 

Рішенням Уряду внесено зміни до постанови КМУ № 211 "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2", які розширюють перелік дозволеної під час карантину господарської діяльності. Крім того, Уряд надав рекомендації для бізнесу з метою посилення контролю за дотриманням санітарних і протиепідемічних вимог.

Так, під час карантину дозволено:

  • продаж запчастин для транспортних засобів, у тому числі для тракторів та іншої с/г техніки;

  • продаж добового молодняка свійської птиці;

  • функціонування всіх видів фінансових установ, у тому числі ломбардів і кредитних спілок.

"Ми працюємо над тим, щоб в умовах карантину забезпечити оптимальне функціонування ключових для країни галузей. Прийняті зміни пом’якшують умови ведення бізнесу, активізують аграрні компанії для проведення весняної посівної кампанії, спрощують доступ населення до фінансових ресурсів та посилюють виконання запроваджених протиепідемічних заходів" – пояснив Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко.

Нагадаємо, у Львові дозволили не закривати на карантин насіннєві магазини. Від 16 березня у місті закрили усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.