Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ринок Шувар

П'ятниця, 3 квітня 2020, 11:42

Під час карантину на Шуварі заборонили розраховуватися готівкою

ринок Шувар

Виконком зобов'язав ринок "Шувар" перейти на безготівкову систему розрахунків.

Сьогодні, 3 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про заходи щодо запровадження безготівкових розрахунків.

Відтак, виконком міськради зобов'язав з 6 квітня на виконання рішення позапланового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій ринок "Шувар" перейти до безготівкових розрахунків.

Спочатку заборону на готівкові розрахунки планувати запровадити для всіх суб’єктів, які здійснюють роздрібну торгівельну діяльність (окрім продуктових ринків), натомість міський голова Львова Андрій Садовий запропонував ввести її лише для ринку "Шувар" з 6 квітня, а для всіх інших підприємств – поступово до 20 квітня. З 20 квітня заборона на розрахунки готівкою мають запровадити й для продуктових ринків. 

Як заявив Андрій Садовий, наразі заборона розраховуватися готівкою для "Шувару" триватиме до 20 квітня, однак її, як і карантин у місті, можуть продовжити до 15 травня включно.

Нагадаємо, вчора ще у двох працівників "Шувару" виявили підозру на коронавірус, а 31 березня із 20 протестованих працівників "Шувару" у чотирьох виявили підозру на коронавірус. 

Станом на сьогодні на Львівщині зафіксували 13 випадків зараження коронавірусом.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.