Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Понеділок, 6 квітня 2020, 11:20

Кількість випадків захворювання на коронавірус на Львівщині зросла на один – до 28

швидка допомога

У області зафіксували 28 людей з діагнозом коронавірус, з яких троє уже вилікувались і одна людина померла.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на ранок у інфекційній лікарні перебуває 66 пацієнтів, 5 з яких – у реанімації. Загалом зафіксували 28 людей з підтвердженим діагнозом, з яких троє уже вилікувались і одна людина померла.

Про це під час ранкового ефіру на радіо «Львівська хвиля» мер Львова Андрій Садовий. Водночас він закликав дотримуватись карантину, щоб убезпечити себе та рідних.

"Станом на сьогодні в нашій лікарні інфекційній 66 хворих, з них 5 знаходяться в реанімації, стан важкий і двоє з них на апаратах ШВЛ. Це власне ті двоє, які мають коронавірус. Загалом ми маєм сьогодні по місту і області 28 людей, де підтверджений діагноз, з яких троє уже вилікувались і одна людина, ви знаєте, померла", – повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 4 квітня у Львівській області помер чоловік віком 69 років, у якого зафіксували коронавірусну інфекцію.

Кабінет Міністрів ще минулого тижня прийняв постанову, згідно із якою з 6 квітня в Україні заборонили ходити вулицями без паспорта та групою більше, ніж двоє, заборонили відвідувати парки і ходити у магазини без маски, а людям на самоізоляції та пенсіонерам дозволили виходити у магазини на відстань до двох кілометрів від дому.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.