Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

діти

Середа, 8 квітня 2020, 13:30

У Львові двоє дітей заразилися коронавірусом від батьків

діти

У 10-річної дівчинки та 6-річного хлопчика підтвердили коронавірус, напередодні інфекцію виявили у їхніх батьків.

Про це сьогодні під час брифінгу у Львівській ОДА повідомила лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Наталія Тімко.

За її словами, серед 33 хворих з підтвердженою інфекцією коронавірусу, які перебувають у Львівській інфекційній лікарні, є двоє дітей.

"Це є 10-річна дівчинка та хлопчик, якому 6 років. Власне, це є передача внутрішньо в сім'ї. Перший хлопчик – це захворіла мама, потім тато, а потім він. Другий це також сімейний випадок, де зареєстровано захворювання в тата і мами і відповідно виявлено в дитини" – пояснила Наталія Тімко.

Нагадаємо, кількість випадків захворювання на коронавірус на Львівщині зросла на два – до 36, а 4 квітня у Львівській області помер чоловік віком 69 років, у якого зафіксували коронавірусну інфекцію.

Станом на сьогодні в Україні зафіксували 1668 випадків зараження коронавірусом та 52 смерті. 

Кабінет Міністрів ще минулого тижня прийняв постанову, згідно із якою з 6 квітня в Україні заборонили ходити вулицями без паспорта та групою більше, ніж двоє, заборонили відвідувати парки і ходити у магазини без маски, а людям на самоізоляції та пенсіонерам дозволили виходити у магазини на відстань до двох кілометрів від дому.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.