Козицький дозволив розбудову гірськолижного комплексу "Захар Беркут"

Четвер, 9 квітня 2020, 12:15

Максим Козицький дозволив розбудувати гірськолижний комплекс "Захар Беркут" у селі Волосянка.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького від 8 квітня 2020 року.

Згідно з розпорядженням Максим Козицький дозволив ТОВ "Гірськолижний комплекс "Волосянка" збудувати біля села Славське об'єкти фізичної культури і спорту для обслуговування канатно-крісельної дороги.

"Надати ТОВ "ГК "Волосянка" дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 1,0165 га, що розташована за межами населеного пункту на території Славської селищної ради Сколівського району Львівської області, для будівництва та обслуговування об'єктів фізичної культури і спорту (для обслуговування канатно-крісельної дороги)" – йдеться у розпорядженні.

За даними порталу YouControl ТОВ "Гірськолижний комплекс "Волосянка" засноване більше 6 років тому у селі Волосянка Сколівського району на вул. Богдана Хмельницького, 1. Основний вид діяльності підприєства діяльність готелів і подібних засобів тимчасового розміщування, а статний фонд фірми становить 29 092 790,00 грн.

Кінцевим бенефіціарним власником копмлексу є львів'янин Орест Шийко, а засновником є ТзОВ "Захар Беркут", яке також належить Оресту Шийко. Також він володіє ТзОВ "Стрийбудкераміка".

Зазначимо за адресою село Волосянка на вул. Богдана Хмельницького, 1 розташований гірськолижний курорт та готель "Захар Беркут", який має у своєму розпорядженні 5 підйомників. Крім цього, тут розташована найдовша в Україні пасажирська канатна дорога, її довжина становить 2710 метрів.

Нагадаємо, 25 березня цього року Максим Козицький розпорядився продати землю біля села Залужжя Яворівського району для будівництва бази відпочинку.

Мітки: гірськолижний курорт, Захар Беркут, Карпати, Максим Козицький, новини львова, розпорядження, Сколівський район, Славське