Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин у Львові

Понеділок, 13 квітня 2020, 11:32

З травня в Україні планують відмінити більшість карантинних заходів

карантин у Львові

Уряд працює над стратегію виходу України з карантину. 

Про це повідомляє Українська правда.

Уряд створив Раду з питань економічного розвитку, яка має напрацювати стратегію виходу України з карантину.

"У травні Україна має йти на роботу. У яких умовах, у яких нових соціальних стандартах, у яких часових рамках – це ті питання, над якими Уряд працює разом з аналітиками", – наголосив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

За його словами, у Раду з питань економічного розвитку України увійшли "найкращі вчені та економісти зі світовими іменами".

Також Шмигаль показав вже досягнені напрацювання:

Нагадаємо, станом на ранок у області зафіксували коронавірус у 124 особи та п'ять смертей.

Кабінет Міністрів на початку квітня прийняв постанову, згідно із якою з 6 квітня в Україні заборонили ходити вулицями без паспорта та групою більше, ніж двоє, заборонили відвідувати парки і ходити у магазини без маски, а людям на самоізоляції та пенсіонерам дозволили виходити у магазини на відстань до двох кілометрів від дому.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.