Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

відеоспостереження

city-adm.lviv.ua

Середа, 15 квітня 2020, 16:10

У Львові встановлять відеокамери на сміттєвих майданчиках

відеоспостереження

Львівспецкомунтранс встановлює камери, щоб недопустити викидання будівельних відходів у сміттєві контейнери.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

ЛКП "Львівспецкомунтранс" встановить камери відеонагляду в місцях розташування контейнерів для збору сміття.

Як наголосили у підприємстві, у місті збільшилися випадки викидання негабаритних та будівельних відходів у сміттєві контейнери, за що передбачена адміністративна відповідальність.

"Система відеонагляду дозволить попередити вандалізм та хуліганство. Зараз у районах міста почастішали випадки із навмисного підпалу та псування контейнерів. Щоб їх замінити, витрачаються значні матеріальні ресурси. Вартість одного контейнера становить понад 6 тисяч гривень. Отож зараз ми встановлюємо камери відеоспостереження в місцях розташування наших контейнерів для збору сміття. І скрізь, де функціонуватимуть системи відеонагляду, встановимо інформаційні таблички з попередженням", – пояснили у ЛКП "Львівспецкомунтранс".

Зазначимо, у вересні 2019 року у центрі Львова облаштували майданчик для збору будівельного сміття, який безкоштовно приймає від львів'ян великогабаритні відходи, меблі, шини, побутову техніку, ПЕТ-пляшки, скло і папір. Перший такий майданчик відкрили 1 серпня 2018 року на вулиці Жовківській. 

Додамо, з 1 липня 2019 року у Львові діють нові норми з вивезення сміття.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.