Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

автобуси Електрону

Четвер, 16 квітня 2020, 10:20

У Львові замовлять 100 нових автобусів з кондиціонуванням

автобуси Електрону

5 компаній зголосилися поставити до Львова 100 низькопологових автобусів.

Про це заявив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора відбулось відкриття тендерних пропозицій щодо закупівлі 100 нових автобусів, свої пропозиції подали 5 компаній. 

"Продовжуємо оновлювати львівський транспорт. Відкрили тендерні пропозиції на закупівлю 100 нових автобусів. Мають бути сучасні, низькопідлогові з кондиціонуванням. Пропозиції подали 5 учасників: "Богдан", "УкрЄвроМаз", "Сучасні вантажівки", Otokar (Туреччина) та "Електрон". Зараз тендерний комітет АТП1 спільно з експертами Європейського інвестиційного банку вивчають документи. Одразу після визначення переможця підпишемо контракт" – наголосив Андрій Садовий.

За його словами, першу партію нових автобусів місто може отримати вже до кінця року.

Зазначимо, з 21 березня й до проведення конкурсу перевізник АТП №1 обслуговуватиме два автобусних маршрутів.  Також у Львові може з'явитися ще одна автобусна база АТП №1 на вулиці Зеленій.

Додамо, раніше у Львові затвердили концепцію покращення паркування та руху громадського транспорту, у якій пропонують обгородити автобусні смуги руху, підвищити вартість паркування та облаштувати майданчики "паркуйся і їдь".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.