Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

паркування у Львові

П'ятниця, 24 квітня 2020, 14:45

За період карантину у Львові оштрафували майже 3 тисячі порушників паркування

паркування у Львові

65 авто евакуювали на арештмайданчик.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За даними управління безпеки міста, за останній місяць оштрафували 2963 водіїв за порушення правил дорожнього руху, опрацювали 110 звернень громадян, евакуювали на арештмайданчик 65 авто за порушення ПДР та 4 автівки, покинуті власниками.

"Окрім цього, інспектори беруть участь в оповіщенні населення від початку карантину та доставляють пакунки потребуючим. Так, за останній тиждень вони доставили 80 пакунків у різні куточки Львова одиноким львів’янам" – розповів начальник управління безпеки міста Юрій Діль.

Нагадаємо, у лютому у Львові підвищили плату за паркування у центрі міста. Депутати затвердили нові зони для паркування та встановили нові тарифи на паркування для частини майданчиків у центрі Львова.

Додамо, у червні 2019 року у Львові затвердили концепцію покращення паркування та руху громадського транспорту. 

Для покращення системи паркування у концепції передбачили формування зон паркування, інвентаризацію наявних паркомісць, облаштування майданчиків "паркуйся і їдь" (P+R), які передбачають перехоплювальні паркінги на в’їздах у місто для пересадки на громадський транспорт. Вони мають бути безкоштовні або платні, а у вартість входитиме денний проїзний квиток на громадський транспорт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.