Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб Максима Козицького

П'ятниця, 24 квітня 2020, 17:07

Козицький продав дві земельні ділянки у Рудківському дендропарку

Максим Козицький

Максим Козицький продав дві земельні ділянки у Рудківському дендропарку для розміщення будівель переробної промисловості.

Про це йдеться у розпорядженнях голови Львівської ОДА Максима Козицького від 23 квітня 2020 року №266 та №267.

Згідно з розпорядженням Максим Козицький продав дві земельні ділянки несільськогосподарського призначення загальною площею 2,0837 га у Самбірському районі за 1 мільйон 826 тисяч гривень ТОВ "Вест Агро Груп" без розстрочення платежу. Вартість одніє ділянки 1 003 582 (один мільйон три тисячі п’ятсот вісімдесят дві) гривні та другої 822 526 (вісімсот двадцять дві тисячі п’ятсот двадцять шість) гривень.

"Продати ТОВ "Вест Агро Груп" земельну ділянку несільськогосподарського призначення, що розташована за межами населеного пункту на території Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості" – йдеться у документі.

Зазначимо, ділянки знаходяться на території Рудківського дендропарку, який входить до заповідного фонду України.

За даними порталу YouControl ТОВ "Вест Агро Груп" створено у 2015 році у Львові на вул. Наукова, 7А та займається вирощуванням зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур, а статуний фонд фірми становить 10 тисяч гривень.

Власником фірми є мешканець села Солонка Кобелюх Гжегож Сильвестер, а керівником підприємства є Віталій Брийовський.

Нагадаємо, 9 квітня Максим Козицький дозволив розбудувати гірськолижний комплекс "Захар Беркут" у селі Волосянка, а згодом скасував свій дозвіл.

Додамо, 25 березня цього року Максим Козицький розпорядився продати землю біля села Залужжя Яворівського району для будівництва бази відпочинку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.