Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Вівторок, 28 квітня 2020, 13:00

Майже 50 медиків Львівщини хворі на коронавірус

медичний заклад у Львові

Коронавірус діагностували у 49 медичних працівників області, з яких 27 є працівниками львівських лікарень.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявила сьогодні на сесії Львівської міської ради заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна, станом на сьогодні коронавірус діагностовано у 49 медичних працівників, з яких 27 – лікарі Львова.

"Це 5 лікарів, медичні сестри, 8 лаборантів, 2 рентген-лаборанти, санітарки. Переважно це поліклінічні відділення, лікарня швидкої допомоги і 8-ма лікарня. Прийнято рішення усім медичним працівникам, які захворіли, надати допомогу по 20 тис грн" – наголосила Галина Слічна.

За її словами, за весь період карантину медичним працівникам виплатили допомогу на 3,4 млн грн. Кошти отримали 13 лаборантів обласної лабораторії на вул. Круп’ярській, 8 лаборантів науково-дослідного інституту епідеміології та гігієни на вул. Зеленій, ще 257 медичних працівників обласної інфекційної лікарні та 45 працівників 1-ї лікарні.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що львівським медикам, які захворіли на коронавірус, виплатять 20 тис грн премії. Станом на сьогодні на ранок у області підтвердили 371 випадок зараження коронавірусом, а в Україні зафіксували 9009 випадків зараження коронавірусом та 220 смертей.

Додамо, 22 квітня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 11 травня, проте скасував декілька заборон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.