Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 29 квітня 2020, 09:40

День Львова святкуватимуть після завершення карантину

Львів

Святкування Дня міста у Львові, яке зазвичай відбувалося у першу неділю травня, перенесли на невизначений термін.

Вчора, 28 квітня, на сесії Львівської міської ради депутати підтримали ухвалу щодо відтермінування нагородження почесними відзнаками територіальної громади  Львова у 2020 році, згідно з якою святкування Дня міста переноситься на невизначений термін.

"У зв’язку із поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19 та запровадженням карантинних заходів відповідно до постанови Кабінету Міністрів України, доцільним є відтермінування нагородження почесними відзнаками територіальної громади м. Львова у 2020 році до завершення карантину та нормалізації епідемічної ситуації", – йдеться в ухвалі.

Зазначимо, ще раніше міський голова Львова Андрій Садовий заявляв, що мерія планує перенести святкування Дня міста до кінця карантину.

Нагадаємо, станом на ранок у області зафіксували коронавірус у 405 осіб та 13 смертей.

Додамо, 22 квітня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 11 травня, проте скасував декілька заборон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.