Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеропорт "Львів"

Середа, 29 квітня 2020, 11:13

У липні авіакомпанія Wizz Air відкриє базу у львівському аеропорті

аеропорт "Львів"

Також авіакомпанія оголосила про відкриття п'яти нових маршрутів зі Львова і двох - з Харкова, які будуть виконуватися з липня.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air 1 липня 2020 року відкриє нову базу в Міжнародному аеропорту "Львів" імені Данила Галицького, де розмістить один літак Airbus A320.

"Вона стане вже другою базою авіакомпанії в Україні. Крім того, Wizz Air оголошує про відкриття семи нових маршрутів в Біллунн (Данія), Таллінн (Естонія), Лісабон (Португалія), Гамбург (Німеччина), Щецин (Польща) зі Львова, а також з Харкова до Таллінна і Берлін (Німеччина)" – повідомляється на сайті авіакомпанії.

Рейси зі Львова до Біллунн і в Лісабон будуть виконуватися по середах і неділях з 1 липня, в Таллінн - по вівторках, четвергах і суботах з 2 липня, в Гамбург і Щецін по понеділках і п'ятницях з 3 липня.

Рейси з Харкова до Таллінна будуть виконуватися по вівторках, четвергах і суботах з 2 липня, а в Берлін-Шенефельд по понеділках і п'ятницях з 3 липня.

"Ми раді повідомити про розширення нашої української маршрутної мережі, впроваджуючи підвищені заходи безпеки. Сьогодні відзначаємо важливу подію в історії діяльності Wizz Air в Україні і оголошуємо про відкриття бази у Львові, п'яти нових маршрутів зі Львова і двох - з Харкова, які будуть виконуватися з липня. Ця інвестиція підкреслює нашу довгострокову прихильність країні" – повідомив головний комерційний директор Wizz Air Джордж Міхалопулос (George Michalopoulos).

На всіх рейсах дозволено безкоштовно проводити один предмет ручної поклажі (макс. 40x30x20 см), за валізу на колесах і кожен вид зареєстрованого багажу оплачується додатковий збір.

Wizz Air також повідомила про запровадження додаткових заходів, які забезпечать фізичне дистанціювання під час посадки і допоможуть підтримувати необхідний рівень чистоти на борту. Нові правила гарантують дотримання посилених санітарних вимог.

"Під час перельотів для членів екіпажу і пасажирів є обов'язковим носіння масок, про що їм додатково нагадують. Літаки дезінфікують вночі, в салонах ретельно прибирають кілька разів на день. Крім того, під час посадки екіпаж буде роздавати пасажирам дезінфікуючі серветки, а також спостерігати за дотриманням дистанції між сидіннями на тих рейсах, де це дозволяє завантаження" – наголошується в повідомленні Wizz Air.

Як повідомлялося, раніше Wizz Air автоматизувала процес відшкодування вартості квитків у зв'язку з великою кількістю скасованих рейсів через введені країнами обмежень, які мають на меті мінімізувати поширення пандемії коронавируса COVID-19: пасажирам, бронювання яких змінилися, автоматично перерахують 120% компенсацію вартості квитків на їх рахунок WIZZ в формі кредиту.

Wizz Air, найбільший лоукост-перевізник в Центральній і Східній Європі, пропонує рейси більш ніж по 710 маршрутам з 25 баз, поєднуючи 154 напрямки в 45 країнах. Флот авіакомпанії складається з 121 літака Airbus A320 і Airbus A321. Акції Wizz Air котируються на Лондонській фондовій біржі і включені в індекс FTSE 250 і FTSE All-Share Indices.

Нагадаємо,  Wizz Air призупинила виконання усіх рейсів із та до України з 17 березня до 3 квітня. Також 16 березня у аеропорті "Львів" відмінили п'ять рейсів компанії Wizz Air.

Додамо, 22 квітня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 11 травня, проте скасував декілька заборон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.